A blogról...

Rendhagyó blogolás
Szeretettel köszöntelek ezen a blogon is!

Végre odajutottam,hogy egy régen halogatott fontos dolgot "megoldjak", miszerint felszámoljam a készleten lévő fajátékokat.

Tehát ezen a felületen fogom közzé tenni és áruba bocsájtani a megmaradt csekélyke fajáték készletemet.Mivel a kapacitásom véges és az élet is más irányba sodort el, így most ezen a területen való ténykedést szüneteltetem.

A fajátékok saját importból származnak, leginkább az ovik és bölcsik tematikájához kapcsolódnak, így alapvetően ezen korosztály számára ajánlom.Készségfejlesztő, minőségi fajátékok, jól kipróbált darabok.Az egyes játékok mindegyikéből csak néhány darab van már,némelyikből csupán 1-2 doboz, de még így is értékes helyet vesz el a gardróbszobában.:-))
Minden esetben készítek leírást, méreteket,súlyt és árat/postakts-et adok meg.Igyekszem több képet is feltölteni, hogy minél jobban szemügyre vehetőek legyenek a játékok.
A termékek újak és szabványoknak megfelelőek.A termékekre természetesen a fogyasztóvédelmi jogszabályok /is/ vonatkoznak.
Előfordulhat egy-két esetben, hogy a doboz némileg megkopott a pakolászástól, de ez nem jelentős és a játék minőségét nem befolyásolja!

Kellemes nézelődést kívánok, minden érdeklődést szívesen várok és az elérhetőségeken állok rendelkezésre!
Lehet kommentelni is, de a megadott e-mail címen talán személyesebb...